+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Central Spot Prague Apartments Bewertungen

Hotelbewertung

80%
Sehr gut

von 10 Bewertungen

  • Personal

    88%
  • Sauberkeit

    90%
  • Ausstattung

    76%
  • Komfort

    70%
  • Preis-Leistungverhältnis

    74%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Älteres Paar, 25.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Viera

Gruppe von Freunden, 23.10.2017

Nitra Slovensko

  • Gesamtbewertung
95 %
  • Výborná lokalita, čistota izieb.

  • Nemožnosť vetrania v dvojlôžkových izbách.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 30.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %
  • V noci se nedalo v hotelu vůbec spát. Pořád chodili po chodbách opili lidé, kteří byli hrozně hlučni a bouchali nám i na dveře.

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Central Spot Prague Apartments hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme Vám za hodnocení a za zpětnou vazbu.Je nám líto, že jste nás o nadměrném hluku neinformovali ihned, ale až při check-outu, neboť bychom mohli reagovat okamžitě. Vždy striktně trváme na dodržování domovního řádu, abychom zajistili klidný spánek všem hostům. Náš tým je pro podobné výjimečné situace proškolený a umíme rychle zjednat pořádek, kdykoliv zjistíme porušování našich domácích pravidel.
Doufáme, že pobyt v Praze jste si užili. S pozdravem, Kristýna

Anonym

Einzelreisender, 17.9.2016

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Zemánková

Älteres Paar, 24.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Hotel je velmi blízko centra.Milý a ochotný personál.

  • Je opravdu příšerné a tristní,že se člověk v hotelu nemá šanci vyspat.Převážnou klientelu tvoří zřejmě zahraniční turisté,kteří se opijí a hlavně v noci se chovají jak čuňata a křičí přes celý hotel,ve kterém je slyšet i když špendlík na zem spadne.Doporučovala bych zapracovat na kvalitním odhlučnění každého z pokojů,aby se host jedoucí za zábavou a odpočinkem mohl vyspat v kteroukoli hodinu,nejen tu noční.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Ladislav

Familie mit älteren Kindern, 18.7.2016

Slovensko

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Byt bol čistý, vybavenie kuchynky mohlo byt lepšie, oceňujem kvalitu posteľnej bielizne, matracov ako aj uterákov.

  • Byt je v starom komplexe budov bez výhľadu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Central Spot Prague Apartments hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den, Ladislave,

děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že se Vám u nás dobře spalo. Určitě neustále pracujeme na zlepšování našich služeb a vybavení apartmánů, můžete se o tom přesvědčit při příštím pobytu, kdykoliv Vás zde rádi uvítáme :-)

Iva, CSPA

Robert Kühne

Gruppe von Freunden, 12.6.2016

Německo

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mariola

Gruppe von Freunden, 8.5.2016

München Německo

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
40 %
  • Pokoj který nemá pořádně okna a nejde vyvětrat, nebyli jsme na to předem upozorněni. Ve většině hotelu bývá snídaně v ceně.

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Lenka Široká

Familie mit kleinen Kindern, 1.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Nefungovala televize a a nebyl zaplej bojler na teplou vodu tak jsme se nemohli večer osprchovat.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Central Spot Prague Apartments hat auf diese Bewertung geantwortet.
Celá situace nás mrzí o to víc, že klient nás o závadě neinformoval na místě, kdy bychom mohli okamžitě reagovat a problém odstranit. Naše recepce funguje 24 hodin denně a stejnou dobu jsme i schopni reagovat na požadavky klientů.
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.