+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Central Spot Prague Apartments Bewertungen

Hotelbewertung

79%
Gut

by 9 reviews

  • Personal

    87%
  • Sauberkeit

    89%
  • Ausstattung

    73%
  • Komfort

    71%
  • Preis-leistungverhältnis

    73%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Viera

Gruppe von Freunden, 23.10.2017

Nitra Slovensko

  • Gesamtbewertung
95 %
  • Výborná lokalita, čistota izieb.

  • Nemožnosť vetrania v dvojlôžkových izbách.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 30.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %
  • V noci se nedalo v hotelu vůbec spát. Pořád chodili po chodbách opili lidé, kteří byli hrozně hlučni a bouchali nám i na dveře.

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Central Spot Prague Apartments replied to this review.
Děkujeme Vám za hodnocení a za zpětnou vazbu.Je nám líto, že jste nás o nadměrném hluku neinformovali ihned, ale až při check-outu, neboť bychom mohli reagovat okamžitě. Vždy striktně trváme na dodržování domovního řádu, abychom zajistili klidný spánek všem hostům. Náš tým je pro podobné výjimečné situace proškolený a umíme rychle zjednat pořádek, kdykoliv zjistíme porušování našich domácích pravidel.
Doufáme, že pobyt v Praze jste si užili. S pozdravem, Kristýna

Anonymus

Einzelreisende, 17.9.2016

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Zemánková

Älteres Paar, 24.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Hotel je velmi blízko centra.Milý a ochotný personál.

  • Je opravdu příšerné a tristní,že se člověk v hotelu nemá šanci vyspat.Převážnou klientelu tvoří zřejmě zahraniční turisté,kteří se opijí a hlavně v noci se chovají jak čuňata a křičí přes celý hotel,ve kterém je slyšet i když špendlík na zem spadne.Doporučovala bych zapracovat na kvalitním odhlučnění každého z pokojů,aby se host jedoucí za zábavou a odpočinkem mohl vyspat v kteroukoli hodinu,nejen tu noční.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Ladislav

Familie mit Kindern, 18.7.2016

Slovensko

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Byt bol čistý, vybavenie kuchynky mohlo byt lepšie, oceňujem kvalitu posteľnej bielizne, matracov ako aj uterákov.

  • Byt je v starom komplexe budov bez výhľadu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Central Spot Prague Apartments replied to this review.
Dobrý den, Ladislave,

děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že se Vám u nás dobře spalo. Určitě neustále pracujeme na zlepšování našich služeb a vybavení apartmánů, můžete se o tom přesvědčit při příštím pobytu, kdykoliv Vás zde rádi uvítáme :-)

Iva, CSPA

Robert Kühne

Gruppe von Freunden, 12.6.2016

Německo

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mariola

Gruppe von Freunden, 8.5.2016

München Německo

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 8.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
40 %
  • Pokoj který nemá pořádně okna a nejde vyvětrat, nebyli jsme na to předem upozorněni. Ve většině hotelu bývá snídaně v ceně.

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Lenka Široká

Familie mit kleinen Kindern, 1.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Nefungovala televize a a nebyl zaplej bojler na teplou vodu tak jsme se nemohli večer osprchovat.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Central Spot Prague Apartments replied to this review.
Celá situace nás mrzí o to víc, že klient nás o závadě neinformoval na místě, kdy bychom mohli okamžitě reagovat a problém odstranit. Naše recepce funguje 24 hodin denně a stejnou dobu jsme i schopni reagovat na požadavky klientů.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.