+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Central Spot Prague Apartments Отзывы

рейтинг отеля

77%
хороший

by 8 reviews

  • Персонал

    85%
  • Чистота

    88%
  • Оборудование

    73%
  • Комфорт

    70%
  • Соотношение цена / качество

    70%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

Группы друзей, 30.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
48 %
  • V noci se nedalo v hotelu vůbec spát. Pořád chodili po chodbách opili lidé, kteří byli hrozně hlučni a bouchali nám i na dveře.

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Central Spot Prague Apartments replied to this review.
Děkujeme Vám za hodnocení a za zpětnou vazbu.Je nám líto, že jste nás o nadměrném hluku neinformovali ihned, ale až při check-outu, neboť bychom mohli reagovat okamžitě. Vždy striktně trváme na dodržování domovního řádu, abychom zajistili klidný spánek všem hostům. Náš tým je pro podobné výjimečné situace proškolený a umíme rychle zjednat pořádek, kdykoliv zjistíme porušování našich domácích pravidel.
Doufáme, že pobyt v Praze jste si užili. S pozdravem, Kristýna

Anonym

одинокий путешественник, 17.9.2016

Polski

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Zemánková

Пожилые пары, 24.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Hotel je velmi blízko centra.Milý a ochotný personál.

  • Je opravdu příšerné a tristní,že se člověk v hotelu nemá šanci vyspat.Převážnou klientelu tvoří zřejmě zahraniční turisté,kteří se opijí a hlavně v noci se chovají jak čuňata a křičí přes celý hotel,ve kterém je slyšet i když špendlík na zem spadne.Doporučovala bych zapracovat na kvalitním odhlučnění každého z pokojů,aby se host jedoucí za zábavou a odpočinkem mohl vyspat v kteroukoli hodinu,nejen tu noční.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Ladislav

Семья со взрослыми детьми, 18.7.2016

Slovensko

  • Overall rating
88 %
  • Byt bol čistý, vybavenie kuchynky mohlo byt lepšie, oceňujem kvalitu posteľnej bielizne, matracov ako aj uterákov.

  • Byt je v starom komplexe budov bez výhľadu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Central Spot Prague Apartments replied to this review.
Dobrý den, Ladislave,

děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že se Vám u nás dobře spalo. Určitě neustále pracujeme na zlepšování našich služeb a vybavení apartmánů, můžete se o tom přesvědčit při příštím pobytu, kdykoliv Vás zde rádi uvítáme :-)

Iva, CSPA

Robert Kühne

Группы друзей, 12.6.2016

Německo

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mariola

Группы друзей, 8.5.2016

München Německo

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 8.5.2016

Čeština

  • Overall rating
40 %
  • Pokoj který nemá pořádně okna a nejde vyvětrat, nebyli jsme na to předem upozorněni. Ve většině hotelu bývá snídaně v ceně.

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Lenka Široká

Семья с маленькими детьми, 1.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Nefungovala televize a a nebyl zaplej bojler na teplou vodu tak jsme se nemohli večer osprchovat.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Central Spot Prague Apartments replied to this review.
Celá situace nás mrzí o to víc, že klient nás o závadě neinformoval na místě, kdy bychom mohli okamžitě reagovat a problém odstranit. Naše recepce funguje 24 hodin denně a stejnou dobu jsme i schopni reagovat na požadavky klientů.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.